Οι άνθρωποι μας

Dr. Πάττυ Λούπα | Υπεύθυνη Σπουδών

Η Πάττυ Λούπα είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου - ΑΣΤΕΡ και του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσ/νίκης του τμήματος Οικονομικών Επιστημών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Α.Π.Θ. στον τομέα των Οικονομικών Επιστημών και Διδακτορικού Διπλώματος του Πάντειου Πανεπιστήμιου του Τμήματος Κοινωνιολογίας.

Εργάστηκε στο παρελθόν σε μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Λάρισα και στην Ρόδο και έχει μακρόχρονη εκπαιδευτική εμπειρία ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Είναι αντιπρόεδρος του ΔΡΑΤΤΕ (Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης) με συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα και διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια.

Δημήτρης Πολύδωρος | Υπεύθυνος Πληροφορικής

Ο Δημήτρης Πολύδωρος είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών του ΤΕΙ Λάρισας. Έχει εργαστεί ως web developer σε digital & markenting agencies στην Ελλάδα και στην Γερμανία.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε συνέδρια Web Developing και Web Designing ως παρατηρητής αλλά και ως ομιλητής.

Μαριέττα Πίσκα | Καθηγήτρια

Η Μαριέττα Πίσκα είναι απόφοιτη του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με εξειδίκευση στο TOURISM MANAGEMENT. Επίσης έχει λάβει Παιδαγωγική Κατάρτιση, Α.Σ.Π.Α.Ι.Τ.Ε Ε.Π.ΠΑΙ.Κ Επιμόρφωση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει μεγάλη εκπαιδευτική Εμπειρία στον Τομέα Τουρισμού & Φιλοξενίας σε Προϊσταμένους Τμημάτων και Career Coaching.

Η πολυετής επαγγελματική της εμπειρία είναι σε ξενοδοχεία (5*, 4*, 3*) με αντικείμενο την Οργάνωση και Λειτουργία - Διεύθυνση, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ποιότητα & Custom Made Customer Satisfaction Surveys.

Φιλήμονας Ρούσσος | Καθηγητής

Ο Φιλήμονας Ρούσσος είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου – ΑΣΤΕΡ και μέλος του Δ/Σ Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Από το 1992 έως σήμερα, είναι διευθυντής σε μεγάλες και υψηλής κατηγορίας ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Ρόδου (5*) και οι κατά καιρούς θέσεις ευθύνης του ήταν:

  • Operational Manager
  • Υπεύθυνος υγιεινής και ασφάλειας (Health and safety)
  • Σχεδιασμός F&B concept και παρακολούθηση υλοποίησης του
  • Υπεύθυνος λειτουργίας και παρακολούθησης τμημάτων F&B, Front Office, Housekeeping, Maintenance, Animation

Έχει μεγάλη εκπαιδευτική Εμπειρία στον Τομέα Τουρισμού & Φιλοξενίας.